• header

Wie zijn we

“U focust op uw kernactiviteiten. Wij doen de rest.”

Heeft u tijdelijk handen te kort in uw bedrijf?  Verlopen processen niet meer zo vlot als voorheen? BFBS biedt een compleet pakket diensten aan om dit soort vragen op te vangen

Voor zaakvoerder Danny De Taeye is geïntegreerde dienstverlening een evidentie. En u? U kunt focussen op datgene waarin ú uitblinkt.

Business for Business: de juiste man op de juiste plaats!

BFBS doet aan outsourcing van binnenlandse alsook buitenlandse onderaannemers. Wij bekijken met onze klant welke profielen hij exact nodig heeft en rekruteren mensen op basis van die profielomschrijving. Zo vullen wij precies in wat de klant nodig heeft.

Bij grotere aantallen van onderaannemers gaan onze interne coördinatoren deze begeleiden op de werf. Zij zijn overigens het enige aanspreekpunt voor de klant. Dat levert onze klanten tijdswinst én gemoedsrust op. En die werkwijze onderscheidt ons van de klassieke conculega’s.

Door de juiste onderaannemers te rekruteren op maat van de klant, staan we in voor kwaliteit en rendement!

Wij zijn actief in alle sectoren, daarbij het analyseren van problemen, opsporen van bottlenecks op het herbekijken van verschillende processen.”

 • Hoe rekruteren we

  Hoe rekruteren we

  We zitten samen met jouw als klant om te bepalen welke profielen jullie nodig hebben.

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.